Od hrania kasínových hier v štandardných menách sa svet presúva k financovaniu herných účtov pomocou kryptomien, ako sú Bitcoin, Ethereum, Dogecoin … Navyše je možné obísť viaceré lokálne obmedzenia, čo pomáha k hazardným hrám dostať viac ľudí z celého sveta.

V súčasnosti už existuje viacero kasín, ktoré prijímajú platby v kryptomenách. Správny výber stránky s bitcoinovými hazardnými hrami je ale rozhodujúci. Môže byť polaritou medzi absolvovaním neuveriteľného zážitku z hazardných hier a nepríjemným zážitkom z podvodu. Účelom tohto článku je previesť záujemcov o kryptohazard kritériami výberu najlepšieho kryptokasína.

Bezpečnosť a licencie

Prvým faktorom pri výbere stránky s bitcoinovými hazardnými hrami je licencia. Ide vždy o prvú fázu, ktorou prevádzkovatelia prechádzajú, kým dostanú povolenie na prevádzku. Údaj o licencii sa zvyčajne nachádza v spodnej časti webovej stránky. Okrem toho stránky s hazardom kvôli bezpečnosti nastavujú niekoľko firewallov, šifrovacích technologických softvérov a služieb na ochranu údajov, aby obmedzili mieru invázie tretích strán.

ZDROJ: shuttestock.com

Pri zvažovaní btc kasína si overte, koľko takáto stránka investovala do svojej bezpečnosti; to je záruka, že vaše údaje budú chránené. Všímajte si, akú má licenciu. Vydaná licencia je platným dôkazom, že preferovaná bitcoinová hazardná stránka je legitímna a môže svojim používateľom vyplácať výhry. Licencia od renomovaného orgánu je v poriadku a zvýšila by vašu dôveru k hazardným hrám. Najlepšie by však bolo, keby ste nepreferovali stránky bez licencie alebo stránky, ktorých licencie pochádzajú z neznámych zdrojov.

Kryptomeny fungujú na bezpečnom systéme blockchainu. Bez náležitého zabezpečenia by však vaše údaje mohli byť ohrozené. Renomovaným licenčným orgánom je United Kingdom Gambling Commission. Medzi ďalšie regulačné licenčné orgány patria Malta Gaming Authority, Curacao Gaming Authority atď.

Rozmanitosť platobných brán

Možnosť ľahko, bezpečne a rýchlo iniciovať platbu je nevyhnutným kritériom pri výbere btc kasína. Bitcoinové kasína poskytujú širokú škálu platobných metód na uľahčenie peňažných transakcií. Najlepšie kryptomenové kasína sú známe tým, že majú kombináciu kanálov pre fiat meny aj krypto mince. Okrem toho môžu hráči na stránke nakupovať kryptomeny prostredníctvom fiat platobných metód.

ZDROJ: shutterstock.com

Je ľahké naraziť na stránky bitcoinových kasín, pretože ide o pomerne dosť rozšírenú kryptomenovú mincu. Najlepšie by však bolo hľadať stránky s ďalšími kryptografickými možnosťami, ako sú ethereum, dogecoin, BNB, XRP atď. Platobné kanály majú navyše variabilné lehoty transakcií. Aby ste si zabezpečili rýchlu transakciu, pozrite si podmienky na stránke s bitcoinovými hazardnými hrami. Napríklad bankový prevod by mohol trvať niekoľko dní.

Bonusy, odmeny a propagačné akcie

Z času na čas sa objaví nový prevádzkovateľ hazardných hier. Ponúka šťavnaté propagačné akcie, ktorými láka hráčov na svoju cestu, aby získal pozornosť. Hráči milujú bezplatné ponuky a ľahko sa dajú nakloniť lukratívnej ponuke. Bonusy a propagačné akcie sú stále nevyhnutné pre výber stránky s bitcoinovými hazardnými hrami. A bitcoinové kasína sú známe tým, že v porovnaní so svojimi tradičnými náprotivkami sú štedré vo svojich ponukách.

ZDROJ: shutterstock.com

Najlepšie stránky bitcoinových kasín ponúkajú stávkujúcim kasínové bonusy, ako sú uvítacie bonusy, roztočenia zadarmo, bonusy za vklady, bonusy za dobitie, VIP/vernostné body atď. Tieto lukratívne propagačné akcie by vám pomohli zvýšiť váš bankroll a pomohli by vám ako nováčikovi dostať sa do hry. Pravidelných hráčov povzbudia k preskúmaniu ďalších herných titulov v kasíne.

Katalóg herných titulov

Celkový zážitok z hazardných hier súvisí s kvalitou a množstvom hier, na ktoré by ste narazili. Automaty, stolové hry, poker, live dealer a videopoker sú rôzne kategórie hier, na ktoré si treba dať pozor. Krypto kasína sa zvyčajne spájajú s najlepšie hodnotenými štúdiami, aby boli nové a atraktívne tituly stále k dispozícii. Pri zvažovaní svojich možností z najlepších bitcoinových kasín si dobre vyberte renomovaného poskytovateľa s preukázateľnými výsledkami v oblasti certifikácie, návratnosti pre hráčov atď.

ZDROJ: shutterstock.com

Tím zákazníckej podpory a zodpovedné hranie

Hráči už nie sú ohromení iba propagačnými akciami, do ktorých prevádzkovatelia výrazne investujú. V podstate sa neprehliadne aspekt spätnej väzby od prevádzkovateľa, pretože by mohol rozhodnúť alebo zničiť ich zážitok z hazardných hier. Preto pri výbere najlepšieho kasína s kryptomenami nie je možné ignorovať služby zákazníckej podpory.

Zákaznícka podpora bitcoinového kasína má dlhý zoznam výhod. Okrem toho, že je pre hráčov možnosťou, ako sa dostať zo slepej uličky, pomáha hráčom obmedziť závislosť od hazardných hier. Tím podpory pozostáva z dobre vyškoleného personálu, ktorý vám pomôže s akýmkoľvek problémom. Medzi komunikačné kanály patrí e-mail, živý chat, telefón a podrobne spracovaná sekcia často kladených otázok (FAQ).

ZDROJ: shutterstock.com

Anonymita

Hráči radi zostávajú na internete v anonymite, preto aj uvažujú o btc kasíne. Bitcoinové kasína poskytujú bezpečný priestor pre hráčov, ktorí by nechceli, aby sa o ich online hazardných hrách dozvedela verejnosť. Kryptomeny nie sú 100 % anonymné, pretože peňaženky sú pseudonymné. Nemožno ju však vystopovať ku konkrétnej osobe.

Aby boli vaše digitálne stopy v bezpečí, stránky s krypto hazardnými hrami občas ignorujú fázu KYC (Know Your Customer). Mohli by vám tiež umožniť prihlásenie pomocou služby VPN. Všetky tieto funkcie udržiavajú používateľa v bezpečí, anonymite a umožňujú mu slobodne si užívať neuveriteľné dobrodružstvo hazardných hier.

ZDROJ: shutterstock.com

Tu je verdikt

Hranie v bitcoinových kasínach je bezpečné. Výber najlepšieho kasína s kryptomenami by však mohol byť problém, ak ste v hazardných hrách len nováčikom. V tejto recenzii sú zhromaždené základné výberové kritériá, ktoré by vám pomohli nájsť cestu k najlepším možnostiam. Medzi najdôležitejšie body, na ktoré článok upozorňuje, patria licencie, bezpečnosť, platobné brány a zákaznícka podpora. Tak teda, GOOD LUCK!