Caesars Palace Las Vegas oslávil svoje 56. výročie 5. augusta sériou akcií v niekoľkých rezortoch Caesars Entertainment v rámci podujatia s názvom Empire Days.

Hostia v Las Vegas mohli získať až 40 % zľavu na hotelové izby v rámci ponuky, ktorá bola k dispozícii do 8. augusta (a platí pre cesty do 31. mája 2023).

Hostia si mohli pozrieť umelcov ako John Legend, Sting, Shania Twain, Jeff Dunham a ďalších.

Rezort ponúkal aj zľavy na mnohé kúpeľné procedúry, zatiaľ čo jeho reštaurácie vytvorili pre Empire Days aj niekoľko špeciálnych menu.

Old Homestead Steakhouse, Ruth’s Chris Steak House, Guy Fieri’s Vegas Kitchen and Bar a Bugsy & Meyers Steakhouse patrili medzi reštaurácie, ktoré ponúkali fľaše šampanského Moët & Chandon Imperial Brut za 250 USD.

V neposlednom rade sa mohli hostia Las Vegas, ktorí sa zaregistrovali do programu Caesars Rewards, získať po zaregistrovaní karty až 100 USD v kasíne.

V nedávnych správach Nevada zaznamenala 16. mesiac v rade hrubé príjmy z hazardných hier vo výške viac ako 1 miliardy USD.

Časti Las Vegas Strip a centrum Las Vegas však nedávno zasiahli záplavy.

Spoločnosť Circa Sports napríklad ukázala jednotu obyvateľov Las Vegas, keď sa po bleskových záplavách „rýchlo“ zotavila a obnovila prevádzku svojej stávkovej kancelárie v priebehu iba štyroch dní.