Na tohtoročnom podujatí ICE London Esports Arena sa uskutoční turnaj Rocket League s prize poolom 25000 libier (30000 eur/33100 dolárov), na ktorom sa zúčastní množstvo osobností ešportového sveta.

Turnaj sa uskutoční počas veľtrhu ICE London 2022, ktorý sa koná od 12. do 14. apríla v londýnskom ExCel.

Uskutoční sa na Hyper X Sports Truck a zúčastnia sa ho ešportové tímy ako Dignitas, 00 Nation, Team Queso a SMPR Esports.

Komentátori Rocket League Gregan a JohnnyBoi budú podujatie pre prítomných moderovať osobne a v živom prenose.

Návštevníci si budú môcť na turnaj vsadiť aj pomocou žetónov ICE Esports Arena.

ZDROJ: Rocket League

Naším cieľom je po prvé demystifikovať ešport a po druhé ukázať, ako môžu prevádzkovatelia využiť globálny fenomén, ktorý generuje ročné príjmy zo stávok v odhadovanej hodnote 13 miliárd dolárov,“ povedal William Harding, vedúci ešportu v spoločnosti Clarion Gaming. „Namiesto prednášky o ešporte organizujeme vysokoprofilový turnaj, na ktorom sa zúčastnia špičkové tímy súťažiace o prize pool vo výške 25 000 libier.“

Produkciu a priamy prenos bude riadiť spoločnosť Allied Esports a prehliadky sa budú konať každé ráno a poskytnú odborníkom z herného priemyslu exkluzívny a neoceniteľný pohľad na to, ako prebieha profesionálny ešportový turnaj.

V dňoch 13. a 14. apríla sa v Esports Arene uskutočnia aj kľúčové prednášky, ktoré ponúknu spoločnosti UltraPlay a Esports Charts. Ak sa chcete zaregistrovať na ICE London 2022, kliknite sem