Poľská ešportová spoločnosť Fantasyexpo oznámila spustenie samostatnej značky GAM3RS_X. Značka bude súčasťou skupiny Fantasyexpo.

Nová značka je súčasťou reštrukturalizačného úsilia spoločnosti Fantasyexpo, ktorá sa snaží oddeliť svoje aktivity v oblasti ešportu a hier. Fantasyexpo aj GAM3RS_X budú naďalej pôsobiť v Poľsku a v Európe.

Jedným z prvých projektov GAM3RS_X bude vysielanie turnaja CS:GO – PGL Major Antverpy koncom tohto roka. Spoločnosť bude pokrývať turnaj v ôsmich krajinách: Poľsko, Litva, Lotyšsko, Česká republika, Slovensko, Estónsko, Bulharsko a Rumunsko.

Okrem toho spoločnosť GAM3RS_X oznámila nadchádzajúce turnaje League of Legends a naznačila, že v budúcnosti bude organizovať League of Legends LAN.

ZDROJ: FantasyExpo

Karolina Diakowska, výkonná riaditeľka spoločnosti GAM3RS_X, uviedla: „V súčasnosti sa v spoločnosti GAM3RS_X koná niekoľko podujatí, na ktorých sa zúčastňujú hráči z celého sveta. Hry a ešport majú vo svete aj v Poľsku čoraz silnejšiu pozíciu, preto mnohé spoločnosti vidia v tejto oblasti veľký marketingový potenciál. Roky skúseností a znalostí tohto odvetvia nás viedli k vytvoreniu spoločnosti GAM3RS_X, vďaka ktorej dokážeme značkám poskytnúť profesionálne a inovatívne riešenia v oblasti digitálnych súťaží, ktoré križujú reálny svet s tým virtuálnym.“