Spoločnosť NSoft a Lutrija BiH (štátna lotéria Bosny a Hercegoviny) rozšírili doterajšiu úzku spoluprácu zavedením systému Advanced Jackpot System pre dve stále populárne virtuálne hry: Lucky Six a Dostihy chrtov, ktoré tiež poskytuje spoločnosť NSoft.

Hráči majú nárok na veľké výhry v prémiovom systéme pre správu jackpotov.

Pokročilý jackpotový systém umožňuje prevádzkovateľom ponúkať jackpot s jednou úrovňou pre každý z produktov NSoft alebo jackpot s viacerými úrovňami, ktorý je spojený s viacerými produktmi – v tomto prípade pre najobľúbenejšie žrebovacie hry v štýle bingo Lucky Six a Dostihy chrtov (Greyhound Races). Systém má pokrývať webový predajný kanál.

Zavedením systému Advanced Jackpot System do našich virtuálnych hier chce Lutrija BiH zlepšiť koncepciu týchto hier a ponúknuť našim hráčom možnosť vyhrať počas hrania špeciálny jackpot,“ uviedli zástupcovia Lutrije BiH.

Advanced Jackpot System so svojou užitočnou funkciou, ktorá umožňuje vytvárať personalizované a nezávislé jackpoty, môže pomôcť vyvážiť rast príjmov.

ZDROJ: Lutrija BIH/N Soft

Advanced Jackpot System, ako napovedá jeho názov, ponúka pokročilé a všestranné možnosti vytvárania jackpotu. Prevádzkovatelia môžu spájať produkty ponúkajúce jeden veľký jackpot, vytvárať lokalizované jackpoty, ktoré sa môžu líšiť v závislosti od kanála doručenia, alebo dokonca vytvárať niekoľko jackpotov,“ uviedol Karlo Kralj, SVP pre predaj a rozvoj podnikania v spoločnosti NSoft.

Funkcie jackpotu zdokonaľujú a osviežujú známe hry a dodávajú im „takpovediac“ nový šmrnc.