Kanadský zábavný gigant Kings Entertainment prejavil veľký záujem o Metaverse. Podľa spoločnosti sa snaží nájsť „ďalšiu hranicu online hier“ a verí, že riešenie sa nachádza vo virtuálnom priestore.

Spoločnosť Kings Entertainment si už zabezpečila URL a uzavrela dohodu s globálnou poradenskou firmou v oblasti investícií do digitálnych aktív a kapitálových trhov, aby mohla lepšie naplánovať svoj ďalší postup. Spoločnosť tiež vytvorila celú internú divíziu, ktorá bude zodpovedná za operácie v Metaverse.

ZDROJ: peakpx.com

Kings v súčasnosti pracuje na dohode o kúpe oblasti Vegas City v 3D virtuálnom svete platformy Decentraland založenej na princípe webového prehliadača. Spoločnosť plánuje zaviesť novú éru stávkovania tým, že prenesie hazardné hry do digitálneho sveta.

Kings sa bude musieť vysporiadať so značnou konkurenciou, keďže nie je prvým prevádzkovateľom, ktorý sa po oblasti Vegas City v Decentralande pohybuje. Vďaka popularite Las Vegas a jeho spojeniu s hazardnými hrami prejavilo záujem aj niekoľko ďalších významných prevádzkovateľov. Okrem toho je oblasť Vegas City v Decentralande jednou z najväčších v 3D platforme, čo predstavuje veľa príležitostí pre stávkové kancelárie, ktoré chcú preniesť svoje podnikanie do Metaversa.

ZDROJ: kingsentertainment

Decentraland ako celok je jednou z najatraktívnejších destinácií pre prevádzkovateľov hazardných hier, ktorí majú záujem preniesť svoje podnikanie do virtuálnej reality. Platforma je založená na nefinancovateľných žetónoch, čo je koncept, ktorý už má určité asociácie s odvetvím hazardných hier. Okrem toho sú pozemky NFT, takže keď niekto vlastní lokalitu v Decentralande, vlastní ju natrvalo.

ZDROJ: peakpx.com

Králi sa rozhodli dôverovať technológii

Podľa spoločnosti Kings Entertainment je virtuálna realita miestom, kde sa budú uzatvárať stávky zajtrajška. Kanadská spoločnosť sa rozhodla dôverovať technológiám a využiť rastúcu popularitu 3D platforiem a blockchainových riešení.

Steve Budin, výkonný riaditeľ spoločnosti Kings Entertainment, hovoril o snahe svojej spoločnosti o inovácie. Povedal, že Kings Entertainment sa vždy snaží skúmať novinky, implementovať ich do svojej ponuky a predstaviť hráčom svieži zážitok zo stávkovania. Budin dodal, že spoločnosť vždy dôverovala technológiám. Spomenul, že v roku 1997, keď ľudia ešte prijímali športové stávky prostredníctvom telefónu, veril v potenciál internetu a vyvinul internetové stratégie. Dôvera v Metaverse je ďalším krokom vo vývoji spoločnosti.

Spoločnosť Kings Entertainment, verná Budinovým slovám, pokračuje v inováciách. Spoločnosť nedávno spustila LotteryHub – lotériovú aplikáciu, ktorá umožňuje používateľom okamžite skontrolovať svoje výsledky.