Silvester je skvelá príležitosť na návštevu Las Vegas. Je vždy plný ľudí a tento rok to nebude inak. Rozlúčiť sa so starým rokom a privítať ten nový na hlučnej street party v centre svetového hazardu musí byť zážitok.

Koncoročné oslavy v Las Vegas boli v roku 2020 zrušené kvôli pandémii COVID-19. Po uvoľnení všetkých obmedzení sa očakáva, že silvestrovské oslavy v roku 2021 prilákajú obrovské davy ľudí. Celé 4 míle dlhého Las Vegas Stripu, od Russella po Saharu, čo zahŕňa všetky hotely od Mandalay Bay na južnom konci Stripu až po kasíno STRAT Hotel a SkyPod na severe, budú pre dopravu uzavreté od 18:00 h. V tento večer sa z ulice Vegas Strip stane obrovské nákupné centrum pre peších a miesto pre spoločnú zábavu návštevníkov Las Vegas, a to až do polnoci. Desaťtisíce hlučných turistov budú prechádzať po Vegas Stripe oblečení do bizarných kostýmov v skvelej párty nálade. Súčasťou Silvestra 2022 v Las Vegas bude samozrejme aj veľkolepý ohňostroj. Ten bude trvať približne 10 minút a bude pozostávať z viac ako 80 000 ohňostrojových explózií v choreografii s jedinečným predstavením a vzrušujúcim hudobným mixom.

Silvester v Las Vegas | Čo robiť na Silvestra v Las Vegas

Vítanie a oslavy Nového roka vo svete môžete sledovať tu:

Už 25 rokov vysiela EarthCam novoročné oslavy zo svojej rozsiahlej globálnej siete kamier. Od Nového Zélandu 31. decembra o 6.00 h východného času sa diváci môžu presunúť na viac ako 50 miest. Medzi najzaujímavejšie medzinárodné miesta patria Thajsko, Dubaj, Maurícius, Moskva, Amsterdam, Dublin a Rio de Janeiro. EarthCam bude tiež vysielať novoročné posolstvo z obežnej dráhy – s láskavým dovolením NASA – s členmi posádky na palube Medzinárodnej vesmírnej stanice na Silvestra o 17:30 EST.