Ponorte sa do legendy o kráľovi Artušovi v hre The Green Knight od spoločnosti Play’n Go a zažite dobrodružstvo z dávno zabudnutej doby s možnosťou až miliónovej výhry.

The Green Knight je 5-valcový, 3-riadkový automat s 20 výhernými líniami, v ktorom nájdete zastupujúce symboly Wild, symboly Scatter, voľné spiny a násobitele, ktoré podporia Váš herný zážitok.

ZDROJ: playngo.com

Téma a grafika

Spoločnosť Play’n Go vždy dbala na to, a je tomu aj v prípade tohto automatu, aby mal každý hráč ten najlepší herný zážitok. The Green Knight je automat s tematikou legendy o kráľovi Artušovi, ktorý sa odohráva v tmavom lese niekde v stredovekom Anglicku. Artuš je legendárna postava britskej mytológie. Je popisovaný ako ideál kráľovského majestátu v čase vojen aj v mierovej dobe. Je ústrednou postavou cyklu legiend známych ako Artušovské legendy. Narodil sa údajne v 5. storočí. Dodnes nie je jasné, či Artuš, alebo niekto kým by mohla byť legenda inšpirovaná, skutočne existoval, alebo je len mýtickou postavou dosadenou do historickej doby. O jeho kráľovskom titule sa tiež vedú spory. Najstaršie písomné záznamy ani žiadne waleské texty sa o tom, že by bol nositeľom kráľovského titulu, vôbec nezmieňujú. Jeden z raných textov ho označuje ako dux bellorum („vojnový vodca“) a stredoveké waleské texty ho často nazývajú ameraudur (vo vtedajšom význame „veliteľ“).

Automat disponuje nádhernými farebnými kombináciami, ktoré ho robia skutočne atraktívnym. Jeho príkazová lišta je pohodlne umiestnená v spodnej časti displeja, čo hráčom umožňuje jednoduché ovládanie hry. K dispozícii je aj zaujímavý dramatický zvukový sprievod, ktorý Vás prenesie do dôb dávno minulých. Na to, aby ste si mohli túto hru vychutnať, nemusíte sťahovať žiadny softvér, pretože ju môžete hrať priamo z webového prehliadača. Ak hľadáte výherný automat so strednou variáciou, potom je The Green Knight tou správnou hrou.

ZDROJ: softgamings.com

Hra/návod

Pri každom načítaní hry The Green Knight budete komunikovať s rôznymi postavami, vďaka ktorým je hra vzrušujúca a zábavná. Nájdete tu rytiera, dámu, koňa a sekeru. Tieto symboly predstavujú štandardné výherné ikony a prinášajú rôzne výhry v závislosti od toho, koľkokrát sa ktorý symbol objaví viackrát na výhernej línii. Pri zhode 5 týchto symbolov získate maximálnu výhru až 2500 mincí, zatiaľ čo pri zhode 3 týchto symbolov získate minimálnu výhru až 100 mincí. Druhá skupina symbolov zahŕňa všeobecné symboly kariet A, K, Q, J a T. Tieto symboly predstavujú v hre symboly s nízkou výhrou a v závislosti od symbolu, ktorý padne na výhernej línii, prinášajú rôzne výšky nižších výhier. Pri zhode 5 týchto symbolov získate maximálnu výhru až 400 mincí, zatiaľ čo pri zhode 3 týchto symbolov získate minimálnu výhru až 20 mincí. Svoju stávku si môžete nastaviť od minimálnej stávky 0,10 mince až po maximálnu stávku 100 mincí.

ZDROJ: softgamings.com

Parametre automatu:

RTP 96.27 %

Minimálna stávka 0.10 €

Maximálna stávka 100 €

Maximálna výhra 1.000.000 €

Bonus

Okrem základnej hry The Green Knight v automate objavíte aj rôzne bonusové funkcie. Prvým bonusovým symbolom, s ktorým sa stretnete, je štít. Tento symbol funguje ako symbol Wild a pri každom roztočení Vám pomôže doplniť výherné kombinácie. Nahradí všetky symboly na slote okrem samotného zeleného rytiera. Tento symbol vám tiež prinesie vysokú výhru až 10 000 mincí vtedy, ak na jednej výhernej línii padne aspoň 5 symbolov Wild. Okrem toho Vám pridelí minimálnu výhru až 250 mincí, ak na výhernej línii padnú aspoň 3 symboly Wild. Tento symbol môže padnúť aj ako násobiteľ pri každom roztočení. V automate sa nachádza aj symbol Scatter, ktorého predstavuje zelený rytier. Ak kdekoľvek na valcoch padnú 3 alebo viac týchto symbolov, spustí sa funkcia roztočení zdarma, kedy sa hrá o 10 000 mincí, ktoré získate, ak na valcoch získate aspoň 5 symbolov Scatter. Tento automat môžete spustiť aj opätovne, ak vám padnú 2 alebo viac symbolov Scatter, ktoré vám zase pridelia 5 zatočení so štítom. Násobiteľ symbolov Wild, ktorý je k dispozícii pri spustení voľných spinov, bude počas trvania spinov so štítom uzamknutý.

Roztočte valce a pustite sa do odhaľovania skrytých pokladov!

Videoukážku hry The Green Knight nájdete tu:

Upozornenie:

Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie predstavuje zdravotné riziko.