Dcérska spoločnosť Olympic Entertainment Group OlyBet sa dohodla na novom regionálnom reklamnom partnerstve s talianskym futbalovým klubom Serie A ACF Fiorentina.

OlyBet sa na základe tejto dohody stane oficiálnym regionálnym partnerom klubu v Európe, avšak mimo samotného Talianska. V dôsledku úplného zákazu všetkých foriem reklamy na hazardné hry v krajine, ktorý platí od roku 2019, v Taliansku nie sú povolené žiadne reklamné partnerstvá s prevádzkovateľmi hazardných hier. Reklamné partnerstvá s pôsobnosťou pre iné krajiny ale povolené sú.

Značky OlyBet a OlyBet.TV sa budú nachádzať na LED reklamných tabuliach po stranách ihriska vo vnútri štadióna Artemio Franchi, pričom na geolokalizáciu obsahu sa bude využívať technológia digitálneho prekrytia.

ZDROJ: peakpx.com

„Sme radi, že môžeme privítať spoločnosť OlyBet v rodine Violy a veľmi nás teší toto nové regionálne partnerstvo, ktoré potvrdzuje globálny rast Fiorentiny na trhoch s vysokým potenciálom, ako je tento,“ povedal generálny riaditeľ Fiorentiny Giuseppe Barone. „Som presvedčený, že toto partnerstvo umožní obom značkám ďalej rozvíjať svoju obchodnú stratégiu na medzinárodnej úrovni.“

Predseda predstavenstva a výkonný riaditeľ spoločností Olympic Entertainment Group a OlyBet Corey Plummer dodal: „Značky OlyBet a OlyBet TV poskytnú nové a jedinečné možnosti zapojenia sa do diania pre Fiorentinu, pre jej fanúšikov a pre fanúšikov športu v celej Európe. Prostredníctvom platformy OlyBet.TV bude celosvetovo prístupný celý rad športovej zábavy, spravodajstva, súťaží a živých prenosov.“

ZDROJ:igamingbusiness.com

Dohoda prichádza po tom, čo sa OlyBet v júni dohodol aj na regionálnom reklamnom partnerstve so severoamerickou Národnou hokejovou ligou (NHL). OlyBet je teraz oficiálnym partnerom NHL v oblasti športového stávkovania v rámci pobaltského regiónu.

OlyBet je značka pre online hry a športové stávkovanie číslo jeden v pobaltskom regióne. OlyBet prináša skvelý obsah a zážitky v oblasti športového stávkovania, kasínových hier, pokru a živej zábavy. OlyBet je oficiálnym partnerom NHL a NBA a je priekopníkom igamingu a lídrom v zodpovednom hraní, ako aj zanieteným sponzorom miestnych komunít a programov rozvoja športu. Olybet.TV (https://olybet.tv) je jeho najnovšia platforma pre športovú zábavu a spravodajstvo.

Na Slovensku je estónska skupina Olympic Entertainment Group (OEG) zastúpená prostredníctvom spoločnosti Olympic Casino Slovakia, ktorá prevádzkuje najmodernejšie kasína na Slovensku. Spoločnosť prevádzkuje 4 kasína so živými hrami v Bratislave, Košiciach a Trnave. Každé z kasín ponúka kompletnú ponuku stolových hier, výherné automaty od najväčších svetových výrobcov a príjemné posedenie v lounge bare. Spoločnosť začala svoju činnosť v roku 2008 a v súčasnosti zamestnáva až 200 ľudí.

Skupina OEG prevádzkuje kasína a Sport bary. Skupina prevádzkuje kasína v Estónsku, v Lotyšsku, v Litve, na Slovensku, v Taliansku a na Malte. Skupina zamestnáva 2 000 zamestnancov v 6 krajinách.