Dlho očakávaná európska ruleta Platipus je konečne tu. Táto krásna a jednoduchá stolová hra vám prináša pocit skutočného kamenného kasína priamo do pohodlia Vašej obývačky.

Ako sa od európskej rulety očakáva, k dispozícii je 18 červených a 18 čiernych políčok s jednou zelenou nulou na spestrenie. Po načítaní hry sa hráčovi zobrazí klasický stávkový stôl s vnútornými a vonkajšími stávkami, zatiaľ čo v popredí sa pomaly otáča koleso. Na rozdiel od živého kasína nie je potrebné sa ponáhľať, hra sa nespustí, kým hráč nie je pripravený a neuzatvorí stávky.

ZDROJ: platipusgaming.com

Táto skvelá hra podporuje aj „dostihové stávky“. V ľavom dolnom rohu hráč nájde menšiu tabuľku, ktorá sa nazýva susedská tabuľka. Kliknutím na ňu sa nahradí aktuálne stávkové pole tým, ktoré ponúka o niečo komplexnejšie možnosti stávok. Po uzatvorení všetkých stávok hráčovi stačí stlačiť tlačidlo spin, aby roztočil loptičku. Tlačidlo roztočenia funguje aj ako iniciátor na opakované spiny, takže ak neboli podané nové stávky, stlačením tohto tlačidla sa zopakujú stávky z predchádzajúceho kola.

Európska ruleta, ktorá pochádza zo 17. storočia z Francúzska, získala celosvetovú popularitu a stala sa povinnou hrou v každom serióznom kasínovom podniku. Zachyťte pocit kamenného kasína a vychutnajte si pohodlie online hry Platipus Európska ruleta.

Spoločnosť Platipus bola založená v roku 2014 a v súčasnosti je popredným vývojárskym štúdiom kasínových hier so sídlom vo Veľkej Británii, ktoré prináša originálne, vzrušujúce a priekopnícke automaty a stolové hry HTML5 pre herné platformy na celom svete.

Upozornenie:

Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie predstavuje zdravotné riziko.