Spoločnosť TIPOS prichádza so zmenou v dizajne produktu kurzových stávok. Sekciu športových stávok pre Vás označila ako TIPOSBET. Ako sa fanúšikovia zžijú s týmto označením ukážu nasledujúce Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2023.

TIPOS je v súčasnosti najväčším sponzorom slovenského športu, preto spolupracuje aj s veľkými menami. Tvárou TIPOSu je v súčasnosti jeden z najtalentovanejších mladých slovenských hokejistov Juraj Slafkovský.

TIPOSBET – to budú nielen Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2023, ale aj futbalová Liga majstrov, tenisové turnaje, zápasy NHL či TIPOS Extraligy. Kto nemá rád dramatické zmeny, môže byť absolútne pokojný. Športové stávky od TIPOS-u nemenia vecný charakter.

TIPOS si uvedomuje dôležitosť a význam športu pre spoločnosť, preto je už niekoľko rokov najväčším podporovateľom športu na Slovensku.

ZDROJ: tipos.sk

Dôkazom je nová tvár kampaní spoločnosti TIPOS, draftová jednotka z minulej sezóny NHL a naša hokejová superstar, Juraj Slafkovský. Multi talentovaný mladík sa pritom rozhodne nešpecializuje iba na hokej.

Pred nami sú majstrovstvá sveta v hokeji, ktoré si budete môcť vychutnať aj so špeciálnou ponukou, ktorú TIPOS predstaví už v najbližších dňoch.