Bet2Bank, projekt založený na blockchaine, spustil jedinečný zážitok zo stávkovania, ktorý zahŕňa tradičné športové stávky s pevným kurzom, vlastné stávkové aplikácie peer-to-peer a stávkové pooly. Cieľom platformy je vyriešiť kritické nedostatky tradičných centralizovaných stávkových platforiem, ako sú nedostatočná transparentnosť, bezpečnosť a vysoké poplatky.

Bet2Bank funguje na trojúrovňovom systéme, v ktorom môžu používatelia získať prístup k rôznym funkciám držbou určitého množstva tokenov BXB.

Bet2Bank uľahčuje svojim používateľom stávkovanie ako službu (BaaS), kde je vlastný bot TG pripojený k inteligentnej zmluve, ktorá spolupracuje s iným botom na automatickom podávaní športových stávok s nízkym rizikom na základe vopred nastavených parametrov a zozbieraných údajov. Používatelia môžu vložiť USDC, dať botovi príkaz a ten im vráti USDC spolu s prípadným ziskom. Funkcia P2P Custom Betting umožňuje držiteľom vytvárať vlastné obchody a hrať s ostatnými členmi a aktívne proti nim obchodovať, čo umožňuje širokú škálu herných možností a možnosť prispôsobiť hry špecifickým potrebám a požiadavkám trhu. Finančné prostriedky sú držané v úschove, kým sa nerozhodne o výsledku udalosti.

ZDROJ: shutterstock.com

BXB je navyše progresívny projekt založený na blockchaine ERC-20 Web3, ktorý sa snaží maximalizovať potenciál, ktorý DeFi a Web3 ponúkajú svetu financií. Platforma funguje na trojstupňovom systéme, ktorý vyžaduje, aby používatelia vlastnili určité množstvo tokenov BXB, aby získali prístup k rôznym funkciám dostupným v rámci ekosystému BXB/USDC. Platforma ponúka všetkým držiteľom odrazy USDC, ktoré im umožňujú získať dividendy vo forme bezplatných USDC jednoduchým držaním BXB.