Spoločnosť Wazdan, poskytovateľ inovatívnych hier, posilnila svoju globálnu pôsobnosť vstupom na regulovaný trh iGamingu v Českej republike.

Po Bulharsku, Ontáriu, Michigane, Taliansku, Španielsku a Holandsku je to siedmy trh, na ktorý dodávateľ vstúpil v roku 2022, keďže spoločnosť Wazdan sa naďalej zameriava na rast v kľúčových regulovaných jurisdikciách.

Na trhu bude spustených celkovo 46 titulov poskytovateľa vrátane mimoriadne populárnych hier 9 Lions, Fortune Reels, Hot Slot™: 777 Crown, Power of Gods™: Hades a Sun of Fortune.

ZDROJ: shutterstock.com

Český trh s iGamingom bol zregulovaný v roku 2017 a odvtedy rastie čoraz silnejšie, pričom podľa údajov regulačného orgánu dosiahne GGR v roku 2022 odhadovanú hodnotu 1 miliardy eur.

Andrzej Hyla, obchodný riaditeľ spoločnosti Wazdan, povedal: „Vstup na regulované trhy je pre náš ďalší rast veľmi dôležitý a Česká republika je vzrušujúcou jurisdikciou uprostred Európy. Tento rok sme sa tešili z viacerých vstupov na trhy po celom svete, čo dokazuje dosah nášho komplexného produktového portfólia.“

https://wazdan.com/games