Súčasťou zábavného podniku pre dospelých bude strešný salónik pre stávkarov.

Klub Cloakroom Gentlemen’s Club plánuje tento týždeň spustiť svoju stávkovú kanceláriu vo Washingtone, D.C., pričom sa označuje za prvú stávkovú kanceláriu v striptízovom klube v USA.

Podľa hovorcu Cloakroomu sa vo štvrtok o 16.00 hod. uskutočnilo „mäkké spustenie prevádzky“ pre menšiu skupinu hostí a široká verejnosť bude mať prístup k stávkovej kancelárii od piatku. Spoločný podnik spoločnosti Cloakroom, Cloakbook, ktorý vznikol spoločne s firmou Elys Game Technology, získal v utorok licenciu prevádzkovateľa športových stávok.

Už sa nevieme dočkať, kedy v rámci Cloakroomu a úplne nového salónika Over Under na streche nad klubom začneme prevádzkovať stávkovú kanceláriu a našim návštevníkom v D.C. poskytneme úplne nový zážitok,“ uviedol v tlačovej správe Tony Cavasilios, výkonný člen spoločnosti Cloakbook.

ZDROJ: Cloakroomdc.com

Elys dúfa v maloobchodnú budúcnosť

Spoločnosť Elys Game Technology prevádzkuje aj ďalšiu maloobchodnú stávkovú kanceláriu vo Washingtone, D.C. Majiteľ tohto miesta, populárneho baru v Adams Morgan s názvom Grand Central, sa pochválil výhodami pridania legálneho športového stávkovania. Grand Central je miestom, kam chodia fanúšikovia Buffalo Bills, takže športové stávky sa sem prirodzene hodia, najmä počas nedieľ NFL.

Spoločnosť Elys pevne verí, že tento segment maloobchodného športového stávkovania v rámci susedských podnikov by sa mohol stať kľúčovým motorom pre miestnu zamestnanosť a ekonomické oživenie na úrovni komunity v celých Spojených štátoch a Kanade,“ uviedol Michele Ciavarella, výkonný predseda spoločnosti Elys Game Technology, v tlačovej správe.

Ciavarella dúfa, že viac štátov a jurisdikcií sa začne prikláňať k možnostiam maloobchodného športového stávkovania. Ohio sa môže stať v tomto odvetví trendsetterom, keďže sa očakáva, že v roku 2023 zavedú stánky so športovými stávkami stovky podnikov vrátane barov, reštaurácií, bowlingových dráh a obchodov s potravinami.

ZDROJ: cloakroomdc.com

Cena akcií spoločnosti Elys v utorok po zverejnení správy z Washingtonu poskočila, hoci sa stále obchoduje za menej ako 1 dolár.

Tento maloobchodný distribučný model ponúka alternatívu k mobilnému stávkovaniu, ktorá v Spojených štátoch bežne neexistovala okrem veľmi obmedzeného prístupu v niekoľkých štátoch, ktoré mali pred zrušením PASPA v roku 2018 štatút dediča,“ povedal Ciavarella.

Cavasilios sa pochvalne vyjadril o pomoci spoločnosti Elys pri procese spustenia športového stávkovania v jeho podniku.

Inštalačný a technologický tím spoločnosti Elys boli jednoducho vynikajúci a krok za krokom nás previedli náročným procesom, pomohli nám zvládnuť výzvy spojené so zriadením tejto komplexnej stávkovej kancelárie v rámci našej obchodnej prevádzky a sme nadšení, že môžeme poskytovať túto doplnkovú službu pre naše dobre zavedené vzťahy s partnermi,“ povedal Cavasilios.

Bar na streche pre stávkujúcich

Očakáva sa, že strešný bar spoločnosti Cloakroom sa stane miestom stretávania stávkujúcich, keď sa v prevádzke spustí stávkovanie na športové zápasy. Bar s názvom Over Under Sportsbook Rooftop Lounge je vybavený televízormi od steny k stene a sezónnou ponukou koktailov.

ZDROJ: cloakroomdc.com

Nachádza sa na adrese 476 K Street NW a má tiež veľké okná, „futuristické“ LED osvetlenie a zaťahovaciu strechu nad barom.

Tento nový podnik nám dal príležitosť vytvoriť 15 nových pracovných miest v D.C. a ponúknuť zákazníkom možnosť prežiť večer pri jedle a nápoji v Over Under lounge a zároveň si staviť na svoj obľúbený tím, a to všetko zavŕšiť oslavou v rámci oceňovaného pánskeho klubu Cloakroom,“ povedal Cavasilios.

Na webovej stránke Cloakroomu sa uvádza, že sa zaviazal k politike zodpovedného hrania. Toto miesto bude zaujímavou prípadovou štúdiou, keďže sa v ňom uvádza, že je prvým svojho druhu v USA, kde sa zábava pre dospelých mieša s jedlom, nápojmi a stávkami.