PokerGO pokračuje v dynamickom prístupe pokiaľ ide o distribúciu obsahu. Spoločnosť má záujem dostať viac pokrového obsahu k väčšiemu počtu fanúšikov a hráčov. Na spolupráci pri organizovaní pokrových podujatí sa PokerGo dohodol aj s YouTube.

Spoločnosť PokerGO chce zabezpečiť, aby sa poker stal celosvetovo ešte populárnejšou hrou. Na to však spoločnosť potrebuje správne distribučné kanály, a práve preto je partnerstvo s YouTube TV a Primetime Channels na streamovacej platforme vlastnenej spoločnosťou Google logickým ďalším krokom, uvádza sa v tlačovej správe spoločnosti.

PokerGO rozširuje pokrytie pokru prostredníctvom dohody s YouTube

Partnerstvo je pre PokerGO príležitosťou na ľahšiu distribúciu pokrového obsahu a poskytovanie hier vysokej úrovne miliónom divákov na celom svete. Dohoda s YouTube TV a Primetime Channels umožní predplatiteľom sledovať naživo a na požiadanie pravidelné sezóny a finálové stoly, a tiež generovať dodatočné príjmy pre vlastné prevádzky PokerGO.

ZDROJ: shutterstock.com

Obsah si môžu používatelia zakúpiť aj priamo z knižnice YouTube Primetime Channels, potvrdila spoločnosť. PokerGO bude ponúkať prenosy z turnajov World Series of Poker, PokerGO Tour Majors Super High Roller Bowl, US Poker Open, PokerGO Cup a Poker Masters.

Predplatitelia budú mať každý rok prístup k viac ako 100 dňom živého vysielania z turnajov, okrem iného aj k produktom High Stakes Duel, No Future, No Gamble a High Stakes Poker. PokerGO je jedným z najuznávanejších producentov pokerového obsahu a spoločnosť bola základným kameňom, ktorý pomohol tejto hre získať popularitu v Severnej Amerike a na celom svete.

ZDROJ: shutterstock.com

Spoločnosti BetMGM a PokerGO už v tomto roku nadviazali spoluprácu, v rámci ktorej sa v štúdiu PokerGO Aria Resort & Casino v Las Vegas uskutočnilo finále podujatia BetMGM’s Poker Championship, ktoré bolo prvým podujatím tejto spoločnosti. Záverečné dve podujatia série PokerGO však boli v septembri zrušené hotelom The Venetian v Las Vegas, ktorý mal podujatie hostiť.