V piatok 4. novembra sa už po druhý raz v druhom polroku roku 2022 hralo o maximálnu výhru v medzinárodnej lotérii Eurojackpot – 120 miliónov eur. Túto rozprávkovú sumu sa nepodarilo vyhrať žiadnemu z miliónov európskych hráčov Eurojackpotu.

Niektorí však mali šťastie a podarilo sa im získať skvelé výhry v druhom alebo treťom poradí, ktoré dosahujú státisícové až miliónové hodnoty. Medzi šťastlivcami bol opäť aj jeden slovenský hráč, ktorý získal výhru treťom poradí vo výške 296 265,40 eura!

ZDROJ:shutterstock.com

Šťastný Slovák uzatvoril svoju eurojackpotovú stávku na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v Trnavskom kraji. Pri uzatváraní stávky sa spoľahol na náhodný výber čísel. Obsluhu terminálu požiadal o dvojtipovú stávku v lotérii Eurojackpot a rozhodol sa aj pre účasť v doplnkovej hre Eurojackpot JOKER. Za takúto stávku zaplatil 5 eur.

Ak by mal šťastný Slovák na potvrdení o stávke okrem čísel 7, 9, 40, 48 a 49 aj dve powerballové čísla 7 a 8, v piatok by vyhral rozprávkový Eurojackpot vo výške 120 mil. eur. Jeho výhra z tretieho poradia vo výške 296 265,40 eura je však v medzinárodnej lotérii aj tak veľkým úspechom, keďže ju každý týždeň hrajú milióny európskych hráčov. Rovnako vysokú výhru v treťom poradí, akú si na svoj účet pripíše slovenský hráč, získali aj štyria Nemci, dvaja Švédi a jeden Fín. V druhom poradí Eurojackpotu boli v piatok úspešní štyria nemeckí hráči a jeden hráč z Poľska. Každý z nich získal fantastických 4 865 344 eur. Keďže hlavná výhra v Eurojackpote v maximálnej výške 120 mil. eur v piatok nepadla, bude sa o ňu znovu hrať v utorok 8. novembra 2022. Pre hráčov budú znovu lákavé aj výhry v druhom a treťom poradí.

ZDROJ: shutterstock.com

Tento rok sa už 16 slovenským hráčom podarilo v lotérii Eurojackpot získať výhru v treťom poradí a piati dosiahli úspech v druhom výhernom poradí. K dnešnému dňu (k 5. novembru 2022) eviduje spoločnosť TIPOS od 9. októbra 2015 už 93 výhier, ktoré Slováci získali v prvom, druhom alebo treťom poradí lotérie Eurojackpot. Dohromady získali v prvých troch výherných poradiach vyše 92,8 mil. eur.

Výherné čísla pre lotériu Eurojackpot sa žrebujú v utorok a v piatok. Cena za jeden tip na jedno žrebovanie je 2 eurá.