Spoločnosť Genius Sports rozšírila svoje dlhodobé partnerstvo s českým prevádzkovateľom stávkových kancelárií Tipsport.

Okrem toho bude mať Tipsport prístup ku kompletnému balíku produktov spoločnosti Genius Sport pre NFL, ktorý zahŕňa štatistiky ligy v reálnom čase, zdroj údajov o športových stávkach a produkt Next Gen Stats.

Nikdy nekončiace inovácie sú pevnou súčasťou našej DNA, takže sme nadšení, že môžeme rozšíriť naše partnerstvo so spoločnosťou Genius Sport na ďalšie roky,“ povedal Petr Komarek, vedúci oddelenia dát a streamingu spoločnosti Tipsport.

ZDROJ: Tipsport

Vzhľadom na toto silné puto sa tešíme, že môžeme zapojiť oveľa viac zákazníkov a poskytovať im naše prvotriedne služby. Tešíme sa, že budeme spoločne vytvárať atraktívne a jedinečné projekty.“

Spoločnosť Genius Sports bude prostredníctvom svojho vlastného streamovacieho riešenia poskytovať aj streamy s nízkou latenciou, ktoré umožnia prístup k živým prenosom futbalových líg v Argentíne, Kolumbii, na Islande a v Číne.

Jack Davison, obchodný riaditeľ spoločnosti Genius Sports, dodal: „Od začiatku nášho partnerstva v roku 2016 úzko spolupracujeme so spoločnosťou Tipsport, aby sme jej poskytli rastúci balík stávkových produktov a služieb, ktoré zvyšujú obrat, zvyšujú marže a maximalizujú kontrolu. Sme nadšení, že môžeme naďalej zohrávať kľúčovú úlohu pri podpore prvotriednej stávkovej kancelárie Tipsport.“