Spoločnosť Inspired Entertainment, Inc., popredný B2B poskytovateľ herného obsahu, systémov a riešení, posúva svoje dlhoročné vzťahy s európskym prevádzkovateľom multikanálového stávkovania a igamingu spoločnosťou Fortuna Entertainment Group (FEG) na ďalšiu úroveň.

Spoločnosti Inspired a FEG spolupracujú od roku 2009, pričom produkty Inspired ocenené cenou BAFTA sú dostupné v rámci online a retailových značiek spoločnosti Fortuna v Európe, vrátane Fortuna Poland, Fortuna Slovakia, Fortuna Romania, Casa Romania a PSK Croatia.

ZDROJ: feg.eu

Spoločnosť Inspired, ktorá sa už na chorvátskom online trhu etablovala prostredníctvom PSK Croatia, teraz uvádza svoje virtuálne športy na samoobslužných stávkových termináloch (SSBT – self-service betting terminals) v značkových stávkových kanceláriách a predajniach PSK po celej krajine. Zákazníci PSK Croatia budú môcť nájsť virtuálne hry od Inspired na prvých 200 SSBT v januári, pričom obsah na ďalších 1 000 termináloch sa objaví v priebehu roka 2022.

ZDROJ: vimeo.com

Na týchto SSBT sa Chorvátsku predstaví produkt Inspired V-Play Soccer 2™ s pozoruhodne realistickou grafikou a animáciami, ako aj vzrušujúca ponuka stávkových trhov vrátane medzinárodných a európskych tímových poolov, po ktorých bude neskôr v tomto roku nasledovať chorvátsky tímový pool.

Spoločnosť Fortuna Entertainment je popredným prevádzkovateľom online hier v rámci strednej a východnej Európy a bolo nám potešením s ňou spolupracovať počas uplynulých 12 rokov,“ povedal Steve Rogers, obchodný riaditeľ pre virtuálne športy spoločnosti Inspired. „Silné partnerstvá v rámci Európy sú kľúčom k našej celkovej stratégii a umožňujú ďalšie investície a inovácie. Vďaka nášmu dlhoročnému vzťahu sme dosiahli veľký úspech a tešíme sa na rozšírenie našej spolupráce s Fortunou v roku 2022.

ZDROJ: feg.eu

Spolupráca so spoločnosťou Inspired ako naším hlavným poskytovateľom virtuálnych hier a zábavy nás veľmi teší. Ich next-gen grafika, animácie a pútavé hry poskytujú našim zákazníkom vysokokvalitné zážitky, ktoré skutočne umocňujú ich zážitok s Fortunou,“ povedal Stanislav Sopko, Group Head of Product and Channel Management. „Sme nadšení, že môžeme ich úžasný virtuálny obsah pridať do našich SSBT a oceňujeme ich pomoc a podporu pri bezproblémovom prechode. Tešíme sa na ďalšie pokračovanie nášho silného partnerstva.“