Globálna technologická a stávková značka Parimatch pokračuje v partnerstve s legendárnym futbalovým klubom z Turína a ohliada sa za predchádzajúcim rokom úspešnej spolupráce.

Futbalový klub Juventus, jeden z najslávnejších tímov na svete, a Parimatch, medzinárodná technologická a stávková spoločnosť, oceňujú prvý rok úspešného partnerstva. Keďže nová sezóna Serie A 2021-2022 odštartovala 21. augusta, Juventus a Parimatch sa v rámci partnerskej dohody usilujú o vytvorenie nových vzrušujúcich kampaní.

PARIMATCH x JUVENTUS 2021 PROMO CAMPAIGN ADVERTISING:

„Náš prvý rok partnerstva s Juventusom bol obrovským úspechom a ťažko slovne vystihnúť, koľko zábavy a vzrušenia priniesla Parimatchu spolupráca s týmto ikonickým tímom. Byť partnerom legendárneho klubu s viac ako 120-ročnou históriou je pre nás cťou a so začiatkom druhého roka našej spoločnej práce sa už nevieme dočkať, kedy spoločne spustíme niekoľko silných kampaní. Som si istý, že fanúšikovia Juventusu budú rovnako nadšení ako my, pretože Juventus a Parimatch sú pripravení vytvoriť ešte odvážnejšie a zábavnejšie digitálne a offline zážitky ako doteraz. Zostaňte naladení!“ – hovorí Ivan Liashenko, CMO spoločnosti Parimatch Tech.

Jedna z pozoruhodných globálnych kampaní spustených v spolupráci medzi legendárnym klubom a značkou Parimatch sa vysielala v marci tohto roka, keď najlepší hráči Juventusu účinkovali v medzinárodnej videoreklame naplnenej žltými elektrickými impulzmi Parimatch. Video bolo natočené a vyrobené v roku 2020 s prísnym dodržiavaním obmedzení súvisiacich s COVID 19 a ukázalo sa ako dôstojná a osviežujúca kreatívna výzva pre tímy Juventusu aj Parimatch.

ZDROJ: parimatch.tech

Televízny spot s hviezdami Juventusu nakrútili režiséri Andrei Copots a Macar Severin zastupujúci ukrajinskú produkčnú spoločnosť Electric Sheep Film. Videokampaň zaznamenala obrovský celosvetový úspech a spojila milióny fanúšikov Juventusu po celom svete.

Rok 2021 bol pre značku Parimatch jedným z najúspešnejších rokov z hľadiska nových partnerstiev a zmlúv. Technologická spoločnosť napríklad podpísala alebo predĺžila zmluvy so šiestimi klubmi anglickej Premier League (Chelsea F.C., Everton F.C., Leicester City F.C., Southampton F.C., Aston Villa F.C. a Brighton & Hove Albion F.C.), čím si zabezpečila silné zastúpenie v lige a pokryla 30% v najvyššej anglickej futbalovej súťaži.

Parimatch

Spoločnosť Parimatch bola založená v roku 1994 v Kyjeve na Ukrajine. Na ruský trh vstúpila v roku 1998. Internetová stránka s online stávkami bola spustená v roku 2000 a bola jednou z prvých medzi stávkovými kanceláriami v regióne SNŠ.

Spoločnosť Parimatch pôsobí na základe miestnych licencií vydaných regulačnými orgánmi jednotlivých krajín na Cypre, v Bielorusku, Kazachstane a Tadžikistane. Značka Parimatch je zastúpená ako franšíza s miestnymi licenciami v Rusku a v Tanzánii. Spoločnosť vykonáva svoju činnosť aj na základe medzinárodnej licencie samosprávneho územia Curaçao (eGaming)