Víťazi okružných turnajov získajú okrem peňažnej odmeny aj zlatý prsteň World Series of Poker.

Podľa spoločnosti OlyBet Group a WSOP sa World Series of Poker (WSOP) prvýkrát objaví v severnej Európe.

Spoločnosť OlyBet patriaca skupine Olympic Entertainment Group v spolupráci s partnermi WSOP a GG Poker zorganizuje na jeseň tohto roku v Tallinne podujatie WSOP Circuit s hlavným turnajom s garanciou 1 milión eur (1,1 milióna dolárov).

Jeho súčasťou bude aj celkovo 12 „ringových podujatí“ WSOP, ktoré sa budú konať v Olympic Park Casino a hoteli Hilton od 14. septembra do 24. septembra.

ZDROJ: DocteurPoker

Gregory Chochon, viceprezident World Series of Poker, povedal: „Rast pokračuje aj v severnej Európe a sme radi, že môžeme v spolupráci so spoločnosťou OlyBet priniesť vzrušenie a vášeň série WSOP Circuit Series prvýkrát v histórii okruhu do Estónska.“

Corey Plummer, generálny riaditeľ spoločnosti Olympic Entertainment Group, povedal: „Som nadšený, že môžeme priniesť akciu WSOP do severnej Európy. Vášeň pre živé podujatia je súčasťou kultúry a stratégie spoločností Olympic Entertainment Group a OlyBet.

S turnajom Kings of Tallinn už organizujeme najväčší pokrový festival v severnej Európe a očakávame, že vďaka tomuto podujatiu okruhu WSOP s 12 okružnými turnajmi a hlavným turnajom s garanciou 1 milión eur pôjdeme ešte ďalej. Tisíce pokrových nadšencov z celého sveta budú v Tallinne bojovať o prsteň a o to, aby si ho odniesli domov.“