Maďarský národný prevádzkovateľ lotérie Szerencsejáték sa stal šiestym medzinárodným klientom dodávateľa B2B EveryMatrix.

Viacročná zmluva bola spoločnosti EveryMatrix udelená po 15-mesačnom procese verejného obstarávania s viac ako 25 uchádzačmi. Prichádza po rozhodnutí maďarskej vlády regulovať online športové stávkovanie, ktoré sa začalo realizovať 1. januára 2023.

Spoločnosť EveryMatrix bude prevádzkovateľovi poskytovať komplexný balík digitálnych softvérových riešení a služieb v oblasti športového stávkovania pre jeho online značku TippmixPro.

ZDROJ: peakpx.com

Spoločnosť EveryMatrix uzavrela niekoľko dohôd so Svetovou lotériovou asociáciou (WLA) a Európskymi lotériami (EL), vrátane Norsk Tipping (Nórsko), OPAP (Grécko), National Lottery (Malta) a Veikkaus (Fínsko).

Spoločnosť SZRT, ktorá bola založená v roku 1991 a má viac ako 7 700 prevádzok po celom svete, je členom WLA a ponúka viacero produktov vrátane lotériových hier, žrebov a športových stávok.

Stian Hornsletten, CCO spoločnosti EveryMatrix, uviedol: „Víťazstvo spoločnosti SZRT pred mnohými našimi konkurentmi opäť zdôrazňuje kvalitu našich technologických riešení, služieb a odborných znalostí vo viacerých oblastiach, od stávkových kancelárií a správy hráčskych účtov až po bonusovanie, platby a správu partnerských spoločností. Sme radi, že môžeme spolupracovať so SZRT a tešíme sa na podporu na ich digitálnej ceste v tomto roku a v ďalších rokoch.“

ZDROJ: peakpx.com

Zoltán Horváth, riaditeľ pre športové stávky v spoločnosti Szerencsejáték, povedal: „Máme ambiciózne plány na rozšírenie a zlepšenie našej ponuky športového stávkovania v čase regulácie trhu, aby sme vytvorili maximálny zážitok zo zábavy pre maďarských hráčov, a pevne veríme, že to vďaka tomuto partnerstvu dosiahneme.“